Lojal arbeidsstyrke!

Et sterkt konkurransefortrinn hos oss i INC Gruppen er at vi har mange lojale medarbeidere. Tidlig på året samlet vi mange av de 40 medarbeiderne som har arbeidet i INC Gruppen i 20 år eller lenger. Dette bildet viser dermed en dyktig gjeng med lojale medarbeidere som vi mener at fortjener litt oppmerksomhet. Tusen takk for innsatsen alle sammen! 


En stor takk til de som går av med pensjon 

Dette året er det flere viktige brikker i INC Gruppen som går av med pensjon. En stor takk til Roger Vartdal, Ove Rune Myre, Sissel Refvik, Einar Nødset og Sissel Eikefjord for deres formidable innsats over lang tid her hos oss. Noen av dem har faktisk vært med helt fra starten – sånn midt på 80 tallet.  

Bilde: I INC Gruppen er vi mange som har vært her i både 20 og 30 år! Bildet ble tatt før Covid-19. Foto: Lisa GiilPhotography

Se hele magasinet INC Nytt her: