Hvordan påvirker Covid-19 oss?

I INC Gruppen har vi samlet stab og støttefunksjoner i INC Support. To av de som har fått nye utfordringer i denne perioden er Ingvild Hovland, HMSSK leder, og Anne Kari Husevåg Hereid, HR leder. Ingvild og Anne Kari retter en stor takk til alle de som har holdt hjulene i gang og sikret driften på basen. Ute i feltet er vi spesielt sårbare, og vi tar løpende vurderinger for aktiviteten.  


Fulltidsjobb, lærer og barnehageansatt

De to lederne er svært fornøyde med hvordan de ansatte har møtt nye utfordringer, vært fleksible og funnet løsninger. Både ute i felt for å sikre samfunnskritisk forsyningsaktivitet, men også de som har måtte etablere seg på hjemmekontor. IT avdelingen til INC Support snudde seg rundt og fant løsninger for de som skulle jobbe hjemmefra. Mange har i denne perioden sjonglert en fulltidsjobb med det å være både lærer og barnehageassistent. De ansatte har stått på for å være både effektive, serviceinnstilte og de har holdt motivasjonen oppe.

“Vi var tidlig ute med viktige tiltak og retningslinjer. Dermed har klart å opprettholde den høye aktiviteten og unngå permitteringer,” sier Hereid.

Forbedret digital kommunikasjon
Fra mars har ledelsen hatt daglige oppdateringsmøter med de ulike avdelingene, samt en kontinuerlig kommunikasjon med både kommune, fagforening, verneombud og de andre bedriftene på basen. Kanskje har covid19 gjort oss enda bedre på å informere og å snakke med hverandre? Vi som konsern har også blitt sterkere på digitale verktøy.

Det blir bra igjen!
Vi forventer ikke at pandemien er over når dette magasinet er trykt. Men vi er klar for det som kommer, og venter spent på hvordan verden, og Fjord Base vil se ut etter Covid19. Vi håper alle kommer trygt ut av den ekstraordinære situasjonen. 

Bilde: Anne Kari og Ingvild har fått nye uventede utfordringer denne våren // I mars kom det også motivasjon fra uventet hold til bygg 76. Så på en måte kan viruset ha knyttet oss alle tettere sammen. (fra Kina på kolli som skal videre til Deepsea Yantai)