Florøfolk foreviger aktivitet

I november fikk Florø besøk av riggen Transocean Norge en uke før den skulle ut på Tampen for å bore for Equinor. På Facebook myldret det av bilder som viste riggen både i dagslys og under stjernene. Det setter vi pris på.  

Næringslivet i Flora har alltid vært full av pågangsmot ettersom vi er avhengig av å skape aktivitet basert på de ressursene vi har tilgjengelig. Hovednæringene er fiskeindustri, skipsbygging, petroleumsrelatert industri og service. Innbyggerne i kommunen skaper verdier som ligger godt over landsgjennomsnittet. For å kunne utvikle oss og trekke til oss nye ansatte trenger vi at lokalbefolkningen og lokale politikere heier på næringslivet.   

Dermed gleder det oss når Florøværinger foreviger og deler aktiviteten som oppstår rundt næringslivet. Enten på Facebook siden «du veit du er fra Florø når…» eller på egne sider. Dette bilde har vi kjøpt av fotograf Truls Kleiven og vi ønsker å takke dere alle for engasjementet!  

Bildetekst: Truls la til følgende tekstBoreriggen Transocean Norge fotografert i blåtimen. Den lyser som et juletre, og himmelen ser ut som at den er laget av blå bomullsremser. Rene julekrybba ? 

Se hele magasinet INC Nytt her: https://issuu.com/atilaa/docs/inc_nytt_-_desember_2019?fr=sNmQ0YjYxMzkyNQ