Bilde: Magnus illustrerer «variert arbeidshverdag», her passer han ned i en kum i bakken. Foto: Photoevent

Liv og rør(e) på Fjord Base

Her på Fjord Base holder WIS VVS til. De er vårt eget rørleggerselskap, hvor de 6 faste ansatte utfører rørlegging både i private hjem, for offentlige aktører og i industribygg. Svein Knapstad og gjengen har brukt det meste av året på å reise basens største bygg, og verdens største yngelanlegg.

I INC Nytt kan du lese mer om hvordan oppstarten til torskeoppdrettet i Havlandet Norcod har gått. WIS VVS har også arbeidet med årlig vedlikehold og rehabilitering av fleire bygg på Fjord Base. WIS VVS sørger for at bygg og teknisk
anlegg holder dagens standard.

Bilde: Tatt av Photoevent

Fikser reservedelene til Snorre A

Norsk Contracting Partner (NCP) er navnet på vår egen korrosjonsentreprenør. De sandblåser, maler og vasker det aller meste, og kan få alt av gammelt utstyr til å se flunkende nytt ut.

I år har de fire ansatte til Arne Stavøstrand vært travelt opptatt med et stort oppdrag. Prosjektet «Refurbishment Tether Elements» er totalt 33 reserve strekkstag elementer for Snorre A plattformen overhalt. Strekkstagene sørger for at plattformen er forankret til havbunnen. De lengste elementene er hele 17 meter lange og veier ca. 13 tonn hver. Aker Solutions har ansvaret for prosjektet for Equinor som igjen har operatøransvaret for plattformen. NCP har fått i oppdrag å utføre oppussingene av stagene som har ligget her på Fjord Base siden Snorre A ble tatt i bruk for 30 år siden.

Snorre A er en flytende bore-, produksjons- og boligplattform som helt siden produksjonsstart i 1992 har vært viktig for oss på Fjord Base. Nå ligger altså alle strekkstag elementene klargjorte her hos oss! Prosjektet involverer godt samarbeid med blant annet WIS, Saga Fjordbase og Westcon.

Bilde: Strekkstagene til Snorre A plattformen fyller hele subseaverkstedet til Saga Fjordbase. Foto: Photoevent

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Sterkere sammen

Vekst i WIS