Alle bilder: Anja Karlsen, Anne Marie Heimtun, Merete Haarklau og Rune Hammerseth.

Å trives sammen

Her i INC Gruppen har vi en Velforening som arbeider for å styrke det sosiale miljøet og fellesskapet blant de ansatte i INC konsernet. Bli med mens vi tar dere kjapt gjennom hvilke arrangement vi har delt sammen i året som gikk!

Det er både sosialt og aktivt å gå tur sammen. Derfor arrangerer Velforeningen 8 fellesturer i løpet av året, og denne sesongen har vi blant annet gått på Klauekeipen, Dalreset og Reksta på langs. I tillegg har vi hatt både bålkos og kveldsmat på Sørstrand og familietur i Torvmyrane.

En noe Covid-19 utsatt helgetur til Flåm gikk også av stabelen denne høsten. Her stod både god mat, godt selskap og Rallarvegen, zipline, badstue, Fjordsafari og Aurlandsdalen på menyen. Velforeningen har også arrangert andre kjekke arrangement, og vi storkoser oss sammen på både sommerfester og bingo.

I tillegg har vi kjøpt en hytte på Strandafjellet som alle medlemmer av Velforeningen disponerer. Denne ligger idyllisk til, midt i lysløypen for langrenn og ikke langt unna skitrekkene. Når det nærmer seg jul, arrangerer vi alltid juleverksted for små og store. Her fylles kantinen til randen, og så koser vi oss en hel søndag. Dette har vi gjort siden tidlig 90-tall. I tillegg arrangerer vi binding av julekrans, som føyer seg inn i listen over koselige julearrangement.

Våre pensjonister er også en del av Velforeningen. I tillegg arrangerer de sine egne arrangement, og i slutten av november samlet 12 av de seg til et hyggelig julebord. De vil fortsette å treffes månedlig til en prat og en kopp kaffe, for å holde kontakten vedlike.

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?