Bilde: Flere kjente ansikter har prydet INC Nytt tidligere

Vekst i WIS

West Industri Service er ett av våre eldste selskap, og de har røtter som går hele 40 år tilbake. Vi kan trygt si de er en tradisjonsrik bedrift, med lang og bred industriell kompetanse.

Selskapet produserer og monterer rørsystem og stålkonstruksjoner til mange ulike bransjer og kunder. Under mantraet «vi skaper fremdrift i dine prosjekt» jobber WIS med alt innenfor prefabrikkering, vedlikehold, modifisering og reparasjon av stålkonstruksjoner, rør og mekanisk arbeid. For å ta det tradisjonsrike selskapet inn i fremtiden, må man håndtere fornyelser, kontinuerlige forbedringer og endringsvillighet. Derfor satser de aktivt på fremtiden ved å ansette flere fagarbeidere og å tilpasse seg kundenes behov. Dette, sammen med daglig fokus på både HMS og bærekraft er noe daglig leder Rune Knapstad prioriterer høyt.

Eksempler på dette har vi på kontoret til WIS i 3. etasje på Botnastranda. Der sitter Christoffer Sønnervik, som vi introduserte i forrige INC Nytt. Etter noen måneder hos WIS kom Christoffer sammen med bedriften frem til nye og spennende arbeidsoppgaver som treffer både hans interesse og behovene i WIS fremover. Siden sist har han derfor rykket opp som ingeniør trainee, og har tatt en større rolle i å være med å tegne og prosjektere.

I 1. etasje på samme bygget finner vi Daniel Øren. Denne eikefjordingen startet i april, og har allerede fått ansvar som arbeidsleder for det 1000 m² store sveiserverkstedet til WIS. Han forteller at han trives godt i det hektiske men lærerike miljøet på verkstedet. Siden han startet har det vært høy aktivitet og fulle ordrebøker, noe som gir gjengen mye å gjøre.

Disse eksemplene viser noen av den dyktige arbeidsstaben til Rune som satser på de yngre, og klarer å plassere rett personer på rett sted. Fremtiden ser lys ut for industribedriften med mange bein å stå på. Når de i tillegg har planer om nye prosjekt rundt om i landet utvides horisonten stadig mer.

Det er uante muligheter for oss her på WIS. Vi har spennende og varierte markeder, både lokalt og nasjonalt, og i tillegg er vi i bærekraftig vekst!
– Daniel Øren

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass