Kompetanseheving på verkstedet

Visste dere at Saga Fjordbase har eget verksted på Fjord Base?

Verkstedet tilbyr service og reparasjon av anleggsmaskiner, trucker, kraner og lastebiler. I tillegg driver de kontroller, forutser og planlegger reparasjon før feil og problemer oppstår. Den siste tiden har mekanikerne fått mye kompetanseheving med fokus på moderne teknologi. Dette er for å styrke seg i det de kan best, samt jobbe for å nå langsiktige og bærekraftige mål.

Den dyktige gjengen på verkstedet har derfor vært gjennom mange relevante kurs den siste tiden. De har vært innom både hydraulikk, batteri/elbil, klimaanlegg og Terberg trekkvogn, og slik holder de seg oppdatert på både trender og endringer.

Rune Hammerseth er vår mann på verkstedet og han sitter på en solid erfaring. Han er klar for nye utfordringer og inviterer gjerne andre bedriftseiere eller Kinn Kommune til å ta kontakt om de har behov for reparasjon av store kjøretøy.

Bilde: På Saga Fjordbase sitt eget verksted er nå den allerede flinke gjengen blitt enda bedre! Foto: Photoevent.

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass