Hva sier morgendagens stemmer?

Saga Fjordbase har ønsket velkommen til flere yngre krefter. Vi har ansatt to traineer som skal være her i ett år gjennom Fremtidsfylkets traineeordning. Aksel fra Stavanger er 25,5 år og utdannet sivilingeniør. Han er trainee innenfor digitalisering og effektivisering av basedrift. 

Helene har akkurat fylt 24 og kommer helt fra Oppegård i Viken fylke. Hun har en Master i fornybar energi fra NMBU og passer dermed godt på Team Hydrogen. Hun er trainee innenfor fornybar teknologi og innovasjon. 

I tillegg har vi ønsket velkommen til Anders Bakke. Han er fra Florø, men studerer for tiden Shipping Management ved NTNU i Ålesund. Han skriver bacheloroppgave om fremtidens logistikksenter, samtidig som han arbeider som praksiselev på fulltid frem til jul. 

De florøværingene jeg har møtt har kun vært imøtekommende og snille!
– Aksel Joranger

Viser endringsvillighet 

Alle tre kan fortelle INC Nytt sine skribenter at de har blitt tatt godt imot. De har fått et innblikk i hvordan de ulike avdelingene og bedriftene fungerer her på Fjord Base. Selv visste Aksel og Helene minimalt om Florø før de flyttet hit. Norges vestligste by var kun observert på værkartet, og drukket i form av Kinn Øl. De forteller at det har gått overraskende fint å flytte så langt hjemmefra, til et ukjent sted hvor de ikke kjente noen.  

Selv om de er stasjonert på forskjellige avdelinger og områder, har de alle som fellesoppgave å finne ut hvordan Saga Fjordbase, og basen i sådan, skal utvikle seg og hvordan vi skal bli enda bedre. De forteller at de møter endringsvillige mennesker som lytter til nye ideer.

Nå har de vært her i nesten et halvt år. Vi venter spent på om de kommer med løsningene for morgendagens logistikk i løpet av 2021!   

Flere nyheter

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass