Det nyeste medlemmet i fornybart-teamet

Fjord Base har utviklet en strategi for vekst innen grønn industrirelatert virksomhet. Her skal 30 prosent av omsetningen være knyttet til slike virksomheter i 2030. Dette er langsiktige satsinger på nye næringer, og steg på veien mot «Fremtidens Fjord Base». Til dette arbeidet trenger vi dyktige folk. Hils derfor på det nyeste medlemmet i fornybart-teamet.

Dette er Odd Helge Gåsdal Hatlem. Han startet 2. januar, og kan legge bak seg sin første uke på Fjord Base. Han er vår nye forretningsutvikler innenfor fornybare prosjekt. Opprinnelig er han fra Hyllestad, men har for tiden bostedsadresse i Bergen sammen med kone og to barn. Sammen med leder for fornybart, Niclas Forsberg, blir det behovstinget pendling til og fra kystbyene.

Så.. hva var det som gjorde at Odd Helge hoppet fra en spennende jobb i Eviny – og hit til oss? – Her er det mye variert og spennende på gang, og jeg kunne ikke la muligheten seile forbi. Basen har hårete mål, både innen ny fornybar forretning, samt kutte egne, eksisterende utslipp. Spennet er stort, og det virket fristende å jobbe med, forteller han. I snart ti år har han jobbet med omstilling i det grønne skiftet, og nå gleder han seg til å gjøre det i en ny industri.

Odd Helge er det nyeste ansiktet i vårt fornybart-team!

I Eviny jobbet han med å utvikle- og levere mobile flyttbare energiløsninger til bygg- og anleggsbransjen. Den ivrige leser er nok klar over at Niclas også har jobbet i Eviny, og de to kjenner hverandre fra før. – Jeg tror vi utfyller hverandre godt. Niclas jobbet mer med den tidlige fasen av prosjekt, mens jeg har arbeidet mer med det som skjer i en skalering- og kommersialiseringsfase, forklarer han.

Florø og Fjord Base er ikke fremmed for den nye forretningsutvikleren. Han har flere år bak seg i Fjord1, og kjenner mange av de nye kollegaene. I tiden fremover skal Odd Helge bli bedre kjent med folkene og selskapene som utgjør vår fullverdige industriklynge.

Vi ønsker han hjertelig velkommen – og lykke til!