Hils på Saga Fjordbase sin ledergruppe

Saga Fjordbase er baseoperatør som leverer totale logistikkløsninger på Fjord Base som strekker seg over 1000 mål. Her vil vi introdusere ledergruppa til Saga Fjordbase.

Marita Jarstad er leder for aktiviteten som skjer rundt både subsea, maritim og prosjekter. I tillegg er hun sentral i hydrogenprosjektet og opprettelsen av selskapet HyFuel.

Snorre Klungsøyr er leder for økonomi i Saga Fjordbase. Han har jobbet på Fjord Base siden starten og i tillegg er han en tallknuser av rang.

Anne Kari Husevåg Hereid har vært ansatt hos oss omtrent like lenge som Snorre. Anne Kari er leder for HR og har ansvaret for det aller meste som havner innenfor personal. Hennes lange, trygge og solide erfaring kommer godt med.

Ingvild Hovland har ansvaret for HMSSK*. I tillegg er hun leder for supply chain, og hun sørger for at vi utvikler verdiskapning gjennom grunnleggende kontrakter/ avtaler og et oppdatert og kvalitetsmessig godt styringssystem.

Hos Saga Fjordbase er logistikksenteret knutepunktet for logistikkhåndtering, og denne avdelingen styres av Dag Eikeland. Han sørger blant annet for at vi har de rette folkene på rett sted, til rett tid, tilknyttet rett maskin for å løse oppgaven.

Vegard Lavik er prosjektleder med solide kvaliteter, han har også vært sentral i HyFuel oppbyggingen. Du kan lese mer om hvordan Vegard sikrer fremdrift i prosjektet i INC Nytt.

Børge Nordal er leder for IT og digitalisering, og som leder for et nøye sammensatt forbedringsteam sørger han for at Fjord Base er den smarteste og smidigste basen med de beste, digitale løsningene.

Christian Nordgreen Olsen (t.h.) er leder for Saga Fjordbase sine operasjoner. Avdelingen jobber med ulike logistikkoppgaver for våre kunder; sikring, toll, lagerstyring, varehus, boringer, logistikk planlegging, koordinering, forvalting og OCTG.

Det siste tilskuddet til ledergruppen er Bjørn Erik Kringstad. Han skal ha ansvar for salg og kunderelasjoner, og starter i de dager når magasinet trykkes. Mer om han kan du lese i INC Nytt.

Saga Fjordbase integrerer, utvikler og skaper fremtidens løsninger for bransjen, kommunen og regionen. Sammen med de ansatte skal de ta selskapet inn i fremtiden og jobbe for videre verdiskapning, vekst og utvikling i et samfunn og en bransje som er preget av kontinuerlige endringer.

Bilde: Hils på ledergruppa i Saga Fjordbase. Tatt av Photoevent

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass