Bilde: Flere kjente ansikter har prydet INC Nytt tidligere

Den siste trykte utgaven av INC Nytt

Det er med tungt hjerte at vi må fortelle deg at vi har nå trykt vårt siste INC Nytt. Magasinet har vi sendt ut til dere siden 2002, og dette siste magasinet har dermed 20-års jubileum.

Det begynte i første halvdel av 1990-tallet da vi hadde et internt informasjonsblad med navnet «INC Nytt» – og slik ble idéen født. Vi håper at dere har sett på INC Nytt som en nyttig og berikende informasjonskanal. Her har vi fått muligheten til å dele de store og små nyhetene fra Fjord Base med dere. Vi har delt både oppturer og nedturer, gladsaker, store nye avtaler og agurknytt.

Digitale løsninger kommer mer og mer. Dette gir oss friheten til å være enda mer dagsaktuell, og gi dere lesere hyppigere nyheter. Vi arbeider med digital kommunikasjon og digitalisering hele tiden, og dette gir oss større frihet og bedre toveiskommunikasjon. Men, vi kommer til å savne lukten av et nytrykt magasin i hendene.

En stor takk til Magnus Helge Torvanger som har forfattet magasinet fra 2000 til 2013. Da tok A til Å over stafettpinnen, og vi vil takke de for god hjelp både med tekst og utforming alle disse årene. De siste årene er INC Nytt skrevet av vår egen markedsavdeling. Vi vil også rette en takk til E. Natvik Prenteverk for grafisk produksjon i starten, og trykking av magasinet og til alle som har bidratt med profesjonell fotografering.

Vi blir selvsagt ikke borte, og du er hjertelig velkommen til å følge oss alle i digitale kommunikasjonskanaler. Du finner Saga Fjordbase, West Industri Service og Havlandet på både Facebook, Instagram og LinkedIn, og flere vil nok følge etter.

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass