Møt oss på OTD!

West Industri Service (WIS) er en tradisjonsrik bedrift med over 40 års erfaring. Vi har over 150 ansatte med bred industriell kompetanse i den totale WIS gruppen. Dette kommer godt med når vi skal skape verdi for våre kunder. WIS produserer og monterer rørsystem og stålkonstruksjoner til skip, offshore og landbasert industri, og våre ansatte er platearbeidere, ingeniører, sveisere, rørleggere og mekanikere.  

Neste uke er vi på OTD Energy messen i Bergen. 19. og 20. oktober treffer du oss i Hall B, på stand 1380. Vi gleder oss stort til å treffe leverandører og kunder, og håper at du vil svippe innom oss for en hyggelig prat!

  

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass