Hils på våre nyeste medarbeidere!

I løpet av sommeren har flere nye ansikt dukket opp hos oss!
La oss introdusere disse for dere 🙌🏼

  • Sondre Majchrowicz(fra venstre på bildet) er det nyeste ansiktet på logistikksenteret, og han er ansatt som maskinfører i Saga Fjordbase. Det betyr han skal sørge for at all lasting og lossing går som det skal over alle våre 9 kaier.
  • Markus Solvåg Hansen og Fride Teigene Kittang har dere sikkert dratt kjensel på tidligere. Fride var fjorårets trainee innen økonomi, og har nå takket ja til fast stilling i Saga Fjordbase som controller. Markus var også innom i fjor og skrev bacheloroppgave, og har nå flyttet hjem og er fast inventar på forbedringsteamet vårt.
  • Adnane Ouslimani er ny trainee i Saga Fjordbase, og skal jobbe innenfor de ulike delene som utgjør våre totale logistikkløsninger. Han er fra Algerie hvor han har studert til petroleumsingeniør, og har samtidig en mastergrad i energilogistikk.
  • Andreas Olset er den første trainee’en i Fjord Base noen sinne og skal jobbe med tekniske fag. Han er sveiser og har gått maskinteknikk på teknisk fagskole.
  • Jørgen Helle er ansatt på Saga Fjordbase sitt eget verksted. Der ordnes, fikses, klargjøres og repareres det aller meste! Han er mekaniker fra Førde og pendler ut til kysten hver dag.

For en fin bukett med ung drivkraft, kompetanse og pågangsmot. Vi ønsker de hjertelig velkommen til oss.

Bilde: Fra venstre: Sondre, Markus, Fride, Adnane, Andreas og Jørgen.

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass