Bilde: Nye elbiler frakter de ansatte til alle oppdrag på Fjord Base. Tatt av Photoevent

BB kjører grønt på Fjord Base

BB ServiceSystem er en erfaren renholdsbedrift med lang, lokal fartstid. De ble etablert i 1987 og er en del av NorTekstil konsernet. Selv om de er en liten bedrift i den store sammenhengen, er de opptatt av å gjøre sitt for å bidra til en grønnere hverdag. Som en del av det grønne skiftet har vi byttet ut deler av bilparken vår med el-biler, forteller daglig leder Marianne Ullaland Knapstad.

For oss er det viktig å samarbeide og samhandle med lokale bedrifter, og vi setter stor pris på samarbeidet med basemiljøet i Florø. Vi er opptatt av fotavtrykket som settes av bedriften vår, og da er rene el-biler en god forlengelse av de andre tiltakene vi bidrar med. BB ServiceSystem bruker miljømerkede renholdsprodukter, og er bevisste på å redusere plastforbruket internt og hos våre kunder. Vi er stadig på jakt etter nye metoder og utstyr som er bra for miljøet, smiler Marianne.

Sammen med NHO har vi jobbet lenge med å få frem viktigheten av å bruke lokale virksomheter. Når vår samarbeidspart på Fjord Base i Florø satser så mye som de gjør på grønne verdier er det naturlig for oss å gjøre det samme. Vi kjører elektrisk til våre oppdrag på basen.

Del gjerne dette innlegget

Kanskje dette også interesserer deg?

Fjord Base, forsyningsbase, offshore wind, Florø, forsyning, supply, olje og gass