Våre hverdagshelter

Det er fult forståelig at våre ansatte blir lei av Covid-19, og vi må igjen rette skryt til alle for å være tålmodige og følger de retningslinjer vi har internt. Sammen bidrar vi til å holde samfunnet i gang og dere er alle hverdagshelter!  

En ekstra oppmerksomhet må denne gangen gå til vårt kantinepersonell. Kantinen på administrasjonsbygget har vært stengt siden mars, og i tiden etter kom de opp med en løsning som gjorde dagene våre enklere. Vi har nemlig fått matpakke hver dag, og slik har kantinen vår opprettholdt den gode maten som vi vanligvis får. Det har ikke bare vært enkel logistikk for kjøkkenet, da de har levert matpakker til 14 ulike bygg, flere forskjellige lokasjoner, selskap og tidspunkt. Vi prøver også med å kaste minst mulig mat, så Margrethe i resepsjonen stiller opp hver dag og sørger for at antall matpakker er så nøyaktig som mulig.  

Foto: Et utvalg av det vi har fått servert den siste tiden. Bilde: Oddny Bjerck

Hverdagen med Covid-19  

Pandemien som traff oss i mars er her enda, og den påvirker måten vi jobber på. Heldigvis (og bank i bordet) har vi ikke blitt direkte rammet av smitte eller utstrakt karantene.  

I INC Gruppen har vi utarbeidet en trinnvis beredskapsplan, der en øker tiltakene etter smittepress både nasjonalt og lokalt. I tillegg har vi ukentlige Teams-møter på tvers av selskaper og avdelinger, for å holde oppe fokuset og vurdere beredskapsnivået. Når dette magasinet skrives er vi på gult nivå, som vil si at vi har streng adgangskontroll for eksterne og splitter opp ansatte i grupper.  

Det ser også ut til at møter og kurs via Teams er kommet for å bli. Dette er en møteform vi og andre virkelig har fått taket på.

Flere nyheter

Leiaren har ordet